ابتدا، به شکل یک ایده و الهام بود. بذر این ایده در ذهن «دکتر صادق بیگدلی» کاشته شد؛ درست در زمانی که او به عنوان دانشآموخته حقوق در دانشگاه هاروارد و استاد دانشگاه، پیشنهاد کاری برای تصدی پست «مذاکرهکننده ارشد تجاری ایران» را در سال 2015 پذیرفت. او در کمال شگفتی خانواده و دوستانش، تصمیم به رها کردن موقعیت دانشگاهی خود در نیوزیلند گرفت تا به جذب کشور خود در اقتصاد جهانی پس از دههها تحریم و انزوای اقتصادی یاری رساند. او که از این میزان غفلت در سیاستگذاری و حلقههای کسبوکار نه تنها در کشورهای در حال توسعه، بلکه همینطور در جهان توسعهیافته، درباره نحوه تبدیل شدن به نیرویی برای ایجاد تغییرات و تاثیرگذاری مثبت و نه نیرویی برای تخریب و جنگ پایدار، سرخورده شده بود، عزم خود را جزم نمود تا در مسیری تازه گام بگذارد و به گشودن راهی انقلابی در ساختار آموزشی در حال دگرگونی کمک کند. این ایده هنگامی به واقعیت پیوست که گروهی از دانشجویان سابق و همکارانی که با او اشتراک نظر داشتند، سفری هیجانانگیز را آغاز کردند که هیچکس نمیدانست به کجا ختم خواهد شد. «آکادمی فارسی تجارت بینالملل» که نخستین آکادمی در نوع خود به شمار میآید، درصدد آن است تا پیام خود را به سراسر دنیای فارسی زبان، از جمله افغانستان و تاجیکستان ارسال کند. این آکادمی پروژهای مشترک از BigdeliAcademy.com است که تعدادی از اساتید برتر ایرانی را دربردارد. البته بیگدلی آکادمی قصد ندارد تا خود را لحاظ جغرافیایی محدود نماید؛ چراکه هدف آن آموزش تجار، سیاستگذاران و رهبران آینده در شمال در زمینه مسائل خاصی نیز میباشد که ارتباط مهمی با جنوب دارند، از مذاکرات بینفرهنگی گرفته تا ساختارهای تجاری و حکمرانی.
درباره ما

خاستگاه نام دامنه سایت ما
بیگدلی آکادمی به نام «دکتر محمدرضا ضیایی بیگدلی»، استاد بازنشسته و از روسای بنیانگذار دانشکده حقوق دانشگاه علامه طباطبایی برگزیده شده است. ایشان پدر آموزش و تحقیق حقوق بینالملل در ایرانِ پس از سال 1357 به شمار میآیند که نوشتههایشان در این زمینه برای نسلهای متمادی دانشجویان حقوق نه تنها در ایران، بلکه در افغانستان و سایر بخشهای جهان فارسی زبان شناخته شده است.

اشتیاق برای نوآفرینی آموزشی
تیم ما دارای سوابق تخصصی متنوعی شامل حقوق، اقتصاد، هوش مصنوعی، هنر، کسبوکار و بازاریابی است که از مناطق مختلف به یکدیگر متصل شدهاند. اما همگی ما در داشتن اشتیاق «نوآفرینی آموزشی» مشترک هستیم؛ شکلی از آموزش که پا را فراتر از نظامهای مستعمل موجودِ نهادهای دانشگاهی سنتی مینهد تا طلایهداران تغییر را پرورش دهد و میکوشد بر فناوریهای شتابان و در حال تحولی سرمایهگذاری نماید تا به معنای واقعی نسل جدیدی از دانشجویان، رهبران، تجار و کارآفرینان را فارغ از پیشینه حرفهای آنان توانمند سازد؛ کسانی که نه تنها میتوانند پا به پای محیط به سرعت تغییرپذیر دنیا پیش آیند، بلکه آنها که نیروهایی برای تاثیرگذاری و ایجاد تغییرات مثبت محسوب میشوند.
